Hyvinvointipalveluja työyhteisöille ja organisaatioille

Etätyö ja hyvinvointi? Lue lisää ›

Palvelut

Lue lisää ›

Hyvinvointi

Lue lisää ›

Kuka olen

Lue lisää ›

Piste Hyvinvointipalvelut

Piste Hyvinvointipalvelut tarjoaa tuloksia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kautta. Räätälöimme yrityksellesi ja henkilöstöllesi teitä hyödyttävän ja kiinnostavan kokonaisuuden. Toimimme pääsääntöisesti Turussa, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa. 

Yrityksen perustaja Veera Salokangas on työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli 20 vuotta. Piste Hyvinvointipalveluiden tarina sai alkunsa 2016 vuoden lopussa. Siitä eteenpäin toimintaa on ohjannut palava halu tarjota parasta mahdollista, faktoihin perustuvaa tietoa sekä auttaa organisaatioiden jäseniä voimaan paremmin työssä ja työn ulkopuolella.

Milloin työyhteisö ja sen jäsenet voivat hyvin?

Työyhteisön hyvinvointi koostuu useasta eri osa-alueesta. Ota yhteyttä, niin etsitään teille parhaiten sopiva kokonaisuus luentojen, workshoppien ja liikunnallisten vaihtoehtojen rakennuspalikoista.

Ota yhteyttä ›

Kokemusta pöydän molemmilta puolilta

Yritys voi menestyä, kun sen työntekijät voivat hyvin. Yrityksessä tapahtuva kasvu ja muut kriittiset muutokset altistavat meistä jokaisen välillä kokemaan stressiä. Venytämme sietokykyä välillä äärimmäisyyksiin, joka voi johtaa konflikteihin työpaikalla.

Yrityksen johdolla ja henkilöstöhallinnon edustajilla on monesti hyvä kuva siitä, miten yritys toimii ja mistä löytyy mahdollisia kehitysalueita. Mutta yhtä usein myös työntekijöillä on kattava käsitys arjen toiminnoista, vallitsevasta työilmapiiristä ja monia kehitysideoita. Alkukartoituksessa pyritään löytämään kyseisen yrityksen haasteet välttelemättä vaikeiden aiheiden esiintuomista.

Olen saanut olla mukana kouluttamassa yrityksen johtajia, johtoryhmiä, HR-henkilöstöä, tiimejä ja työntekijöitä eri aloilla eri puolilla Suomea. 

 

Ota yhteyttä ›

Kenelle palveluista on hyötyä?

Luennot ja liikunnalliset päivät sopivat kaiken kokoisille yrityksille ja työyhteisöille. Päivä rakennetaan aina ryhmän kokonaisuutta silmällä pitäen. Tiedon, esimerkkien ja keskustelun avulla saatte selkeän kuvan siitä, millä tavoin yhteisö toimii ja mistä löytyy mahdollisia ongelmakohtia.

Tämä prosessi voi olla jonkin päätepiste ja samalla myös alku jollekin uudelle. Piste, josta lähtee polkuja moniin suuntiin.

Ota yhteyttä ›

Arvot ja missio

Arvot. Suvaitsevaisuus - Vastuullisuus - Asiantuntijuus.

Missio. Olla luotettava ja ammattitaitoinen asiantuntija, joka pystyy edistämään työhyvinvointia monipuolisesti ja laadukkaasti erilaisissa organisaatioissa.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita