Palvelut ja palvelupaketit

Yrityksille ja työyhteisöille.

Ota yhteyttä ›

Palvelut ja palvelupaketit yrityksille sekä työyhteisöille

Mitä näet, kun katsot ympärillesi työpaikallasi? Onko teidän toimistollanne avoin kulttuuri, jossa jokainen saa olla yhtä paljon äänessä ja vaikuttaa asioiden kulkuun? Tullaanko töihin mielellään, kehitetään uutta, uskalletaan myös kertoa epäonnistumisista, valmistaudutaan muutoksiin yhdessä ja puhutaan avoimesti?

Laaja palvelukokonaisuutemme sisältää erilaisten räätälöityjen luentojen ja koulutusten lisäksi työilmapiirin selvityspalveluja, johtoryhmien koulutuspalveluja sekä koko organisaation tilan analyysiä kyselyiden avulla. Lisäksi tarjoamme monipuolista liikunnallista toimintaa sekä muuta työyhteisön hengen kehittämistä tyhy-päivien muodossa.

Ota yhteyttä ›

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara

Tiesitkö, että muutostilanteissa henkilöstön avoin vuorovaikutus on voimavara, joka jää usein käyttämättä? Ota meihin yhteyttä ennen kuin tilanne ehtii kriisiytyä.

HAASTAVASSA TILANTEESSA ETÄTYÖN TYÖHYVINVOINTIIN:

  • VERKKOKOULUTUKSET, joissa aiheina mm. Etätyö ja työhyvinvointi, Streesinhallinta ja palautuminen, Palautteen antaminen, Epäonnistumisen kulttuuri tai Suuret muutokset yksilön kannalta. Tietoa, työkaluja ja interaktiivista työhyvinvoinnin lisäämistä!
  • Yhdistä webinaariin tai koulutukseen LIIKUNNALLINEN AKTIVITEETTI! Energisoiva tai rauhoittava 15-45 min kestävä ohjattu tuokio tiimeille tai koko organisaatiolle ammattilaisen vetämänä etäyhteydellä.

Palveluitamme ovat mm:

  • Kyselyt ja arvioinnit organisaation tai tiimin työhyvinvoinnin tilasta
  • Koulutukset, työpajat ja luennot räätälöitynä työyhteisön tarpeisiin ja tavoitteisiin
  • Kokonaiset tyhy-päivät sisältäen koko paketin tiedollisten, liikunnallisten sisältöjen sekä tila- ja ruokailuvarauksien toimivana kokonaisuutena
  • Erilaisten hyvinvointipäivien ja hyvinvointitapahtumien järjestäminen
  • Työyhteisön aktivointi liikunnalliseen elämään ja työstä palautumiseen
  • Erilaiset räätälöidyt luennot työyhteisön hyvinvoinnista, terveellisestä elämästä ja oman hyvinvoinnin seuraamisesta ja kehittämisestä
Ota yhteyttä ›

Kyselyt, haastattelut ja analyysit

Lue lisää ›

Koulutukset, työpajat ja luennot

Lue lisää ›

Johtoryhmille ja esihenkilöille

Lue lisää ›

Virkistys- ja tyhy-päivät

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita