Kokemuksia

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin tapahtumistamme.

Ota yhteyttä ›

Kokemuksia

Minulla on ollut ilo ja kunnia saada olla mukana kertomassa hyvinvoinnista ja omaa elämää kohentavista valinnoista lukuisille erilaisilla yrityksille ja heidän edustajille. Asiakkaat ovat tulleet valtakunnallisesti kaikkialta Suomesta.

Olemme keränneet tähän alle viimeisimpiä tarinoita ja asiakkaiden kokemuksia siitä, miten palvelumme ovat onnistuneet kyselyiden, koulutus- ja tyhy-päivien tai työilmapiiriselvitysten osalta.

Ota yhteyttä ›

TURUN YLIOPISTON KOULUTUKSEN TOIMIALA

ETÄKOULUTUS HENKILÖKUNNALLE

"Kiitos, oli hyvä koulutustilaisuus! Veeran esitys oli selkeä ja mukavan rento ja tuli ajattelemisen aihetta ja konkreettisia ohjeita. Kuten hän itsekin totesi, niin tottakai moni asioista on ennestään tietyllä tavalla tuttuja, mutta tuli myös uutta tietämystä ja tuoreita näkökulmia. Tärkeintä oli myös innostaminen oman hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen tarkasteluun, motivointia siihen tuli kyllä! Ja tämä oli oikein osuva ajoitus, koska nyt taas jatketaan etätöissä ja jo nyt miettii, että miten tän syksyn oikein jaksaa... täytyy muistaa mikrotauot ja muut ideat!"

"Isot kiitokset kiinnostavasta ja ajatuksia herättävästä esityksestäsi meille koulutuksen toimialan henkilökunnalle! Tuli hyvin taustatietoa ja konkreettisia välineitä omaan käyttöön. Tykkäsin kovasti myös siitä, että korostit kärsivällisyyttä ja myötätuntoa itseä kohtaan. Se on hyvä näkökulma, sillä usein tuntuu, että työ määrittää jo ihan liikaa elämää, siis siitä selviytyminen kaikkien lisääntyvien työtehtävien ja -määrien, kovenevien suorituspaineiden alla ja tietynlaisen kilpailemisenkin vuoksi."

Digi- ja väestötietovirasto DVV, Liikuntavideon suunnittelu ja tuottaminen virkistyspäivään

”Kiitos Piste hyvinvointipalvelut / Veera Salokangas hienosta yhteistyöstä koskien meidän viraston virkistyspäivää.

Tilaamamme liikuntavideo aktivoimaan omatoimista virkistyspäivää oli erittäin onnistunut.

Videon sisällössä oli hienosti otettu huomioon teemamme ”virkeyttä, valoa ja varpusia” sekä kohderyhmä istumatyötä tekevät virkamiehet”.

Sari de Nier, tarkastaja, Digi- ja väestötietoviraston porukka ympäri Suomen

VERKKOVALMENNUKSET TRADENOMILIITOLLE

Pidimme Veeran kanssa kaksi hyvinvointiaiheista webinaaria. Veera on poikkeuksellisen luonteva esiintyjä kameran edessä, vuorovaikutus yleisön kanssa sujui ammattilaisen ottein. Persoonana Veera on lämmin ja myötätuntoinen, mikä on tärkeää hyvinvointivalmentajalle. Yhteistyö oli helppoa, Veera oli todella mieluisaa seuraa. Suosittelen Veeraa lämpimästi sekä live -koulutuksiin että webinaareihin!

Jori Karjalainen, kehityspäällikkö, Tradenomit

Henkilöstön työhyvinvointikysely ja koulutus

Piste Hyvinvointipalvelut räätälöi tarpeisiimme sopivaksi kattavan henkilöstökyselyn ja seurantakyselyn analysoiden tulokset ja ne selkeästi koko henkilöstölle esittäen. Kyselyn tulosten perusteella valikoidut aihekokonaisuudet kehittämiskohteina sekä esimiesten koulutus toteutettiin myös projektin aikana ammattitaitoisesti. Haastavassa koronatilanteessa seurantakyselyn purku onnistui hyvin videotallenteena, joten joustavuutta oli myös tässä suhteessa. Olimme tyytyväisiä Veeran työskentelyyn koko projektin ajan, hän sai erinomaisia arvosteluja myös selkeästä ja hyvästä esiintymisestä.

Toimitusjohtaja Harri Kaunisto
Kuntec Oy

Suositus työhyvinvoinnin palveluista

Yrittäjä - onko jaksamisesi koetuksella? Oireileeko henkilökuntasi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa? Piste Hyvinvointipalvelut auttaa sinua ja tiimiäsi voimaan paremmin. Lämmin suositus Veeralle!

Toimitusjohtaja Satu Saarimaa, Tulevaisuuden Tilitoimisto Oy

Osaavaa valmennusta henkilöstömme hyvinvointiin

Saimme asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua Pisteeltä työhyvinvoinnin valmennuksista SHT:n työntekijöille. Henkilöstömme sai lisää tietoa, apua työssä jaksamiseen ja palautumiseen. Tietoa ja taitoa löytyy!

Toimitusjohtaja Tommi Larikka
Suomen Henkilöstötalo

SOL LIFE KUNTO-OHJELMA

Turun SOL studiolla oltiin tänään tärkeän äärellä. SOL life kunto-ohjelman teemaan liittyen Piste Hyvinvointipalveluista Veera Salokangas antoi meille esityksessään erinomaisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Birgitta Röxell, Palvelujohtaja, SOL

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita